Exista o multime de restaurante, cafenele si pizzerii in Toscana care ofera mancaruri traditionale. Daca esti in cautarea unui loc autentic pentru a manca si a gusta vinurile de top, atunci cateva sugestii de la localnici ti-ar putea fi de ajutor pentru selectarea celor mai bune dintre acestea.

Cand esti in strainatate, alegerea unui loc unde sa mananci nu este intotdeauna la fel de simpla cum ar parea la prima vedere. Multe restaurante si cafenele iti vor pune in fata semne stralucitoare si colorate si promisiuni ca vei manca cele mai gustoase preparate din viata ta. Publicitatea excesiva de obicei este inselatoare; in general, faptul ca un loc este plin numai cu turisti este aproape intotdeauna un semnal negativ.

Pe de alta parte, daca observi ca multi localnici mananca intr-un anumit local, aseaza-te linistit la masa. Localnicii stiu unde sunt cele mai gustoase mancaruri toscane traditionale si vei obtine o masa pe masura banilor cheltuiti.

In continuare, iti prezentam cele mai bune localuri din Pisa, cotate in functie de aspectul de afara / din interior, personal si calitatea serviciilor, meniuri si, evident, preturi.

Bucatarie de-a locului

Preturi asa si-asa

Preturi pentru atunci cand ti-ai dat toti banii pe vin 🙂