Peisaje pitoresti, cascade spectaculoase, pamantul lui Ghandi, adapost a uriase rezervatii de tigri si ‘acasa’ pentru cei mai caldurosi oameni de pe pamant.

India este o destinație remarcabila, oferind o multime de experiente. De la a 7-a minune a lumii, Taj Mahal, la palatele artistice si forturile antice, toate stau marturie culturii bogate a Indiei.

New Delhi

Plecare in 31 octombrie, retur in 13 noiembrie

Varianta 1

Cea mai convenabila varianta de bilet este cu compania KLM, cu mentiunea ca acest zbor are, atat la dus cat si la intors, o escala de 2 ore in Amsterdam.

Varianta 2

Cel mai bun raport timp-calitate-pret il vei obtine cu zborurile Qatar Airways. Escalele se fac in Doha, dar sunt putin mai scurte decat la zborul KLM, iar durata de zbor este si ea mai scurta per total.

REZERVA ZBOR

Total costuri bilete New Dehli varianta 1: 432euro / persoana

Total costuri bilete New Dehli varianta 2: 630euro / persoana

Cazarea in New Dehli este extrem de accesibila ca pret, fiind posibil sa gasesti hoteluri si cu 5 euro pe noapte, cu conditii mai mult decat decente, cum ar fi acesta sau acesta.

Bangalore

Plecare in 1 noiembrie, retur in 14 noiembrie

Varianta 1

Pentru vacanta in Bangalore, cel mai bun pret il ofera tot compania KLM. La fel ca la zborul anterior catre New Dehli, escala se face in Amsterdam, la dus fiind de aproximativ 3 ore, in vreme ce la intors ai de stat cam o ora.

Varianta 2

Aceasta varianta iti ofera o durata totala de zbor mai scurta, cu o escala de 1 ora si 50 de minute in Doha la dus si una de 1 ora la intors. Durata totala de zbor este cu aproape 8 ore mai redusa decat la prima varianta.

La fel ca si in New Dehli, cazarea in Bangalore este extrem de ieftina. Poti gasi o camera la hotel de la cativa euro pe noapte, ca aceasta sau aceasta. Daca vrei sa stai fara a sacrifica niciun dram de confort, hotelurile de 5 stele incep de la un pic peste 50 de euro pe noapte.

Total costuri bilete Bangalore varianta 1: 495euro / persoana

Total costuri bilete Bangalore varianta 2: 686euro / persoana

Mumbai

Plecare in 30 octombrie, retur in 13 noiembrie

Varianta 1

Varianta 2

Ofertele de cazare in Mumbai incep de pe la 10 euro pe noapte si, in functie de facilitatile si gradul de confort oferit, pot ajunge pana pe la 100-150 de euro pe noapte la hotelurile de 5 stele.

Total costuri bilete Mumbai varianta 1: 461euro / persoana

Total costuri bilete Mumbai varianta 2: 686euro / persoana

Costurile pentru fiecare dintre vacantele propuse sunt calculate pentru un sejur de aproximativ 2 saptamani. Dintre toate simularile noastre, cele pe aceasta durata de timp au scos la iveala cele mai convenabile preturi pentru biletele de avion. De asemenea, avand in vedere distanta mare de parcurs pana la destinatie, o vacanta mai scurta nici nu ar fi justificata pentru a te bucura cu adevatat de tot ce are India de oferit.

Trebuie sa ai in vedere ca, pentru a vizita India, vei avea nevoie de o viza si un pasaport valabil pentru cel putin urmatoarele 6 luni din momentul vizitei. Viza se poate obtine doar de pe site-ul indianvisaonline.gov, MAE avertizand ca orice alt site care pretinde ca emite vize pentru India este fals. Costul vizei de 60 de zile este 82 de dolari, incluzand si ceva taxe, si trebuie achitat cu cel putin 4 zile inainte de intrarea in India pentru a avea timp sa fie procesata.