Bun venit in insorita Spanie! Astazi am pregatit pentru voi o oferta speciala: 3 nopti in capitala patriei lui Don Quixote. Veniti cu noi!

Madrid, capitala Spaniei, este un oras cu bulevarde elegante si parcuri intinse, exceptional intretinute, cum ar fi Buen Retiro. Este renumit pentru faptul ca gazduieste numeroase colectii de arta europeana in numeroasele sale muzee si galerii, dintre care amintim Muzeul Prado care contine lucrari de Goya, Velazquez si alti maestri spanioli.

Inima vechiului Madrid este Plaza Mayor, inconjurat de porticuri, in apropierea careia se afla Palatul Regal si Real Armeria de Madrid, o colectie personala de arme istorice apartinand fostilor regi ai Spaniei.

Plimbati-va prin oras si faceti-va o imagine despre Imperiul Spaniol, care a cuprins globul in secolele 16 si 17. Exista, de asemenea, nenumarate alte lucruri care fac Madridul memorabil, fie ca este vorba de o cafe con leche intr-o piata plina de viata, bauturi la un bar pe acoperis sau de o plimbare prin Retiro sau Casa de Campo intr-o zi insorita.

Zborul catre Madrid pleaca in data de 5 martie, cu retur in 9 martie.

Costuri:

  • Zbor Bucuresti – Madrid: 248 lei/persoana
  • Cazare 3 nopti Madrid: 956 lei/2 persoane
  • Costuri vacanta: 726 lei/persoana = 151 euro/persoana